Plus-tilaus. Kartta parhaimmillaan.

Plus-tilauksella saat käyttöösi Karttaselaimen kattavimmat ominaisuudet. Tutustu Plus-tilauksen toimintoihin tällä sivulla tai vertaa Karttaselaimen versioiden toimintoja.

Hanki Plus-tilaus >

39,99€ / 12kk
9,99€ / 2kk

Ei verkkoyhteyttä? Ei ongelmaa.

Verkkoyhteyksien puute ei rajoita karttojen käyttöä kun lataat valitsemasi alueet offline-tilaan helppokäyttöisellä lataustoiminnolla.

Karttojen lataaminen offline-tilaan vähentää myös virrankulutusta maastossa, kun aineistoja ei tarvitse ladata verkkoyhteyden yli. Varmista sujuvin mahdollinen selailukokemus maastossa offline-toiminnon avulla.

Syvyys- ja merikartat kalastukseen ja veneilyyn

Ota käyttöön erinomainen apuväline kalastukseen ja veneilyyn aktivoimalla Karttaselaimen huippulaadukkaat syvyys- ja merikartat Plus-tilauksen avulla.

Karttaselaimen syvyys- ja merikartat perustuvat Traficomin huippulaadukkaisiin aineistoihin. Merikarttojemme ulkoasu vastaa tuttua paperikarttojen ulkoasua. Karttaselainta käyttämällä varmistat, että käytössäsi on laadukkain saatavilla oleva digitaalinen syvyys- ja merikartta-aineisto. Lue lisää syvyys- ja merikartoistamme.

Ajantasaiset kiinteistötiedot, kiinteistöjen pinta-alat ja kiinteistöhaku

Kun tarvitset ajantasaista ja huipputarkkaa tietoa kiinteistöistä, kiinteistöjen rajoista tai vaikkapa pinta-aloista, kannattaa aktivoida käyttöösi Karttaselaimen Plus-tilaus.

Plus-tilaukseen sisältyvät jatkuvasti ajantasaiset kiinteistötiedot suoraan kiinteistörekisteristä. Voit hakea kohteita kiinteistötunnuksella, tarkastella huipputarkkaa raja-aineistoa ja kytkeä näkyviin kiinteistöjen pinta-alat.

Tallenna ja synkronoi paikat ja reitit

Kun käytössäsi on Plus-tilaus, tallentamasi paikat ja reitit synkronoidaan reaaliaikaisesti Karttaselain-tiliisi. Tämän ansiosta merkintäsi ovat heti käytössäsi kaikilla laitteillasi, ja ne pysyvät turvassa vaikka vaihtaisit tai kadottaisit laitteesi.

Synkronoinnin ansiosta voit vaikkapa suunnitella kuljettavan reitin etukäteen web-versiolla, tai tarkastella maastossa tehtyjä merkintöjä tietokoneellasi.

Lisää Plus-toimintoja

GPS-paikantimien seuranta

Yhdistämällä GPS-paikantimen Karttaselaimeen voit seurata paikantimen sijaintia huipputarkoilla kartoilla niin maastossa kuin kaupungissa. Lue lisää paikantimien seurannasta Karttaselaimessa.

Metsästysalueet

Kun olet aktivoinut käyttöösi Plus-tilauksen, voit lisätä Karttaselaimeen näkyviin Oma riista -palvelun metsästysalueita. Näin saat omat metsästysalueesi näkyviin Karttaselaimen huipputarkoille kartoille. Oma Riista -alueiden lisäksi käytössäsi ovat valtion metsästysalueet pienriistalle.