Retkikohteiden aarreaitta taskussasi

Lataa sovellus >

Kymmenien tuhansien kohteiden retkeilyaineisto koko Suomesta!

Karttaselain-maastokarttasovellus sisältää todella monipuolisen kattauksen retkeily- ja luontokohteita erilaisiin aktiviteetteihin. Voit selailla vaikkapa retkeilyreittejä, kuntoratoja ja luontopolkuja, laavuja ja tupia, uimarantoja ja uimapaikkoja, veneilykohteita, hiihtolatuja ja moottorikelkkareittejä sekä -uria. Kohteet esitetään selkeillä merkinnöillä huipputarkkojen karttojemme päällä. Voit kytkeä retkeilykohteet käyttöön ohjekeskuksemme ohjeilla.

Kytkemällä käyttöön kiinnostuksiisi parhaiten sopivat valinnat, löydät taatusti uusia kohteita ja lisätietoa eri alueiden tarjoamista ulkoilumahdollisuuksista! Voit tutustua eri kohdetyyppeihin tarkemmin vaikkapa blogijutussamme. Aineistojen toimittajiin kuuluvat Metsähallitus ja Jyväskylän Yliopiston hallinnoima Lipas-tietokanta.

Lataa Karttaselain >

Lataa käyttöösi ilmaiseksi

Retkeilykohteet ovat käytettävissäsi täysin ilmaiseksi Karttaselaimen Android- ja iOS-versioissa. Kun lataat Karttaselain-sovelluksen laitteesi sovelluskaupasta, voit aloittaa retkeilykohteisiin tutustumisen jo seuraavalla retkelläsi!

Jos käytössäsi on Karttaselain Plus -tilausversio, voit yhdistää retkeilyaineistojen tarjoamia tietoja tilausversiossa saatavilla oleviin karttapohjiin, kuten vaikkapa syvyys- tai merikarttoihin, jolloin saat vielä enemmän irti esimerkiksi veneilykohteiden tarkastelusta.

Lataa ilmaiseksi >