Tarkimmat kartat yrityskäyttöön

Tehosta liiketoimintaa Karttaselaimen avulla

Huipputarkat ja helppokäyttöiset kartat mahdollistavat tehokkaan työskentelyn

Kun yrityksesi käytössä on Karttaselaimen karttasovellukset, voivat työntekijät luottaa siihen että käytössä on tarkin ja ajantasaisin kartta-aineisto sekä kätevimmät toiminnot suunnittelun, tietojen keruun ja päätöksenteon tueksi. Lue lisää Karttaselaimen kartoista ja toiminnoista.

OTA YHTEYTTÄ >

Hyödynnä avoimet metsävaratiedot liiketoiminnassasi

Karttaselain sisältää Metsäkeskuksen avoimet metsävaratiedot koko Suomesta. Palvelussa voit selailla tietoja valitsemaltasi alueelta ja selvittää tiedot vaikkapa puuston määrästä, metsänhoitotarpeista ja hakkuumahdollisuuksista.

metsävaratiedot >

ASIAKKAITAMME

Yritysmyynti

Yritysmyyntiimme saat puhelimitse yhteyden arkisin klo 9-15 numerossa 020 712 0830. Voit myös milloin tahansa lähettää viestin asiantuntijallemme tai jättää soittopyynnön.

Veera Nousiainen
020 712 0830
[email protected]

Karttoja kaikenlaisille yrityksille
ja kaikenlaisiin töihin

Karttaselaimen sovelluksia käyttävät yritykset työssään niin maalla, vesillä, ilmassa kuin kaupungissakin. Voit tarkastella maastokarttoja, ilmakuvia, huipputarkkaa kaupunkikarttaa kadunnumeroineen tai vaikkapa kiinteistöjen tietoja. Tallennat paikkatiedot turvallisesti, synkronoit tietoja laitteiden välillä, mittaat etäisyyksiä, pinta-aloja ja käytät sovellusta paikoissa, missä verkkoyhteyttä ei ole käytettävissä.

Plus-tilaus yrityksille

Mikäli käyttäjiä on useita, Karttaselaimen yrityskäyttöön sopii usein parhaiten usean käyttäjän Plus-tilaus, jolla hankit Karttaselaimen Plus-tilauksen helposti tarvitsemallesi määrälle käyttäjiä. Tilaukseen kuuluvan hallintapaneelin avulla voit jatkuvasti varmistua, että tilauksessa on käytössä sopiva määrä käyttöoikeuksia.

Usean käyttäjän tilauksen arvonlisäveroton hinta on 32,25 € / käyttäjä / vuosi. Yksi käyttäjä voi käyttää lisenssiä neljässä laitteessaan. Yli 20 käyttäjän tilauksista hyvitetään paljousalennus.

OTA YHTEYTTÄ >

Kartta-alusta räätälöityihin ratkaisuihin

Karttaselaimen kartta-alustaa voidaan käyttää räätälöityjen karttapalveluiden rakentamiseen. Kartta-alustallamme saat käyttöösi tarkimman, ajantasaisimman ja erittäin luotettavan karttapalvelun sekä monipuoliset tiedonkeruu- ja integrointimahdollisuudet.

Asiakkaamme ovat menestyksekkäästi yhdistäneet kartta-alustaamme olemassaoleviin järjestelmiin ja rakentaneet erittäin suorituskykyisiä ja käytettäviä palveluita. Jos olet kiinnostunut räätälöidyistä karttaratkaisuista, ota yhteyttä yritysmyyntiimme näytön oikeaan alareunaan ilmestyvää vihreää painiketta klikkaamalla.