fbpx

Tarkimmat kartat yrityskäyttöön

Tehosta liiketoimintaa Karttaselaimen avulla.

Huipputarkat ja helppokäyttöiset kartat mahdollistavat tehokkaan työskentelyn

Kun yrityksesi käytössä on Karttaselaimen karttasovellukset, voivat työntekijät luottaa siihen että käytössä on tarkin ja ajantasaisin kartta-aineisto sekä kätevimmät toiminnot suunnittelun, tietojen keruun ja päätöksenteon tueksi. Tutustu Karttaselaimen karttoihin ja monipuolisiin ominaisuuksiin. Saatavilla ovat myös uudet, upeat Karttaselaimen paikantimet jotka soveltuvat vaikkapa turvalaitteeksi yksin työskenteleville.

Ota yhteyttä

Karttoja kaikenlaisille yrityksille
ja kaikenlaisiin töihin

Karttaselaimen sovelluksia käyttävät yritykset työssään niin maalla, vesillä, ilmassa kuin kaupungissakin. Voit tarkastella maastokarttoja, ilmakuvia, huipputarkkaa kaupunkikarttaa kadunnumeroineen tai vaikkapa kiinteistöjen tietoja. Tallennat paikkatiedot turvallisesti, synkronoit tietoja laitteiden välillä, mittaat etäisyyksiä, pinta-aloja ja käytät sovellusta paikoissa, missä verkkoyhteyttä ei ole käytettävissä.

Asiakkaitamme

Plus-tilaus yrityksille

Karttaselaimen yrityskäyttöön on saatavilla usean käyttäjän lisenssi, jolla hankit Plus-tilauksen helposti tarvitsemallesi määrälle käyttäjiä. Käyttöönotto on yksinkertaista ja kätevän hallintapaneelin avulla voit jatkuvasti varmistua, että tilauksessa on käytössä sopiva määrä käyttöoikeuksia.

Ota yhteyttä ja tilaa

Usean käyttäjän tilauksen arvonlisäveroton hinta on 32,25 € / käyttäjä / vuosi. Yksi käyttäjä voi käyttää lisenssiä neljässä laitteessaan. Yli 20 käyttäjän tilauksista hyvitetään paljousalennus.

Ota yhteyttä

Kartta-alusta räätälöityihin ratkaisuihin

Karttaselaimen kartta-alustaa voidaan käyttää räätälöityjen karttapalveluiden rakentamiseen. Kartta-alustallamme saat käyttöösi tarkimman, ajantasaisimman ja erittäin luotettavan karttapalvelun sekä monipuoliset tiedonkeruu- ja integrointimahdollisuudet.

Asiakkaamme ovat menestyksekkäästi yhdistäneet kartta-alustaamme olemassaoleviin järjestelmiin ja rakentaneet erittäin suorituskykyisiä ja käytettäviä palveluita. Jos olet kiinnostunut räätälöidyistä karttaratkaisuista, ota yhteyttä yritysmyyntiimme näytön oikeaan alareunaan ilmestyvää vihreää painiketta klikkaamalla.