Kaupunkikartat tarkkaan suunnistukseen

Löydä perille nopeasti ja tarkasti

Lataa ilmainen sovellus >

Mukana rakennusten osoitenumerot ja muodot

Oletko koskaan yrittänyt löytää korttelin tietyn numeroista taloa esimerkiksi sovitun tapaamisen yhteydessä? Karttaselaimen ilmaisversion kaupunkikartta sisältää tavanomaista karttaa tarkemmat tiedot suunnistamiseen, kuten rakennusten osoitenumerot sekä muodot. Näiden tietojen avulla voit jättää rakennusten kyljessä olevien numeroiden tarkastelun sikseen ja löytää oikean talon nopeasti kaupunkikarttapohjaa tarkastelemalla.

Kaupunkikarttaamme käyttävät monet ammattikuljettajat ja se sopii niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Voit vaikkapa yhdistää retkeilyaineistomme kaupunkikartan tietoihin kaupunkipiknikin järjestämiseen tai voit hakea kartalta tarkkoja osoitteita sekä palveluita hakutoiminnon avulla.

Lataa ilmainen sovellus >

Suunnista kaupungissa

Jos sinun tarvitsee hahmottaa kätevästi oikea suunta seuraavaan kohteeseen, on Karttaselaimen kartan kääntötoiminto yhdistettynä kaupunkikarttaan mainio apuri. Napautat vain sijaintipainiketta ja tämän jälkeen vielä kartan kääntökuvaketta, niin kartta kääntyy kulkusuuntaasi. Kun muutat suuntaa, kartta kääntyy jatkuvasti mukana. Jos asetat vielä osoitehaun tai paikkamerkin osoittamaan kohdetta niin löydät määränpääsi käden käänteessä.

Etsi kohteita

Karttaselaimen hakutoiminnon avulla voit hakea osoitteita, palveluita, retkeilykohteita sekä voit suorittaa koordinaattihakuja. Hakutoimintomme on erittäin kattava ja voit sen avulla suunnistaa nopeasti vaikkapa lähellä olevaan kahvilaan, kampaamoon tai hotelliin. Tai voit hakea lähimmät uimarannat tai nuotiopaikat retkeilyaineistostamme.

Jaa sijainteja kätevästi

Sijainnin jakotoiminnon avulla voit jakaa valitsemasi sijainnin kaupunkikartalla muutamalla napautuksella. Voit lähettää sijaintilinkin kätevästi kenelle tahansa, eikä linkin avaamiseen tarvita sovelluksen asentamista. Linkin avaaja näkee jakamasi sijainnin kaupunkikarttapohjalla tarkasti, ja löytää kohteen käden käänteessä. Käytä toimintoa vaikkapa tapaamispaikan tarkkaan jakamiseen kaupanteon yhteydessä tai lukemattomiin muihin tarkoituksiin.