Kiinteistötiedot Karttaselaimessa

Karttaselaimella tarkastelet kiinteistötietoja sujuvasti niin mobiilissa kuin tietokoneella.

Lataa sovellus >

Selvitä tontin rajat ja pinta-alat

Karttaselain sisältää ajantasaisimmat kiinteistörajat ja -tunnukset kiinteistörekisteristä. Voit hyödyntää GPS-paikannusta ja paikantaa itsesi tarkasti kartalle tarkastellessasi tilanrajoja ja muita tietoja maastossa Karttaselaimen mobiilisovelluksella. Web-versiolla voit selata kiinteistötietoja suuremmalta tietokoneen ruudulta.

Kun käytössäsi on Karttaselaimen Plus-tilaus, voit tarkastella täysin ajantasaisia kiinteistötietoja. Karttaselaimen maksuttomassa versiossa kiinteistötiedot päivitetään väliajoin kiinteistörekisteristä.

Plus-tilauksella saat näkyviin myös kiinteistöjen palstakohtaiset pinta-alat ja voit hakea kohteita kiinteistötunnuksella. Kiinteistöjen pinta-alat lasketaan Karttaselaimessa tarkasti kiinteistörajoista ja ne voivat joissakin tapauksissa poiketa kiinteistörekisteriin merkitystä pinta-alasta.

Lataa kiinteistötiedot käyttöösi

Väliajoin päivittyvä kiinteistökartta on käytössäsi heti lataamalla maksuton Karttaselain-sovellus. Hankkimalla lisäksi Plus-tilauksen aktivoit käyttöösi myös täysin ajantasaiset kiinteistötiedot, pinta-alat ja kiinteistöhaun.

Lataa Karttaselain >
Tutustu Plus-tilaukseen >