Karttaselaimen syvyyskartat

Laadukkaimmat digitaaliset syvyystiedot kännykässäsi

Lataa sovellus >

Ilmaisversion syvyyskäyrät

Ilmaisen Karttaselain-sovelluksen maastokartta-aineistot sisältävät Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) toimittamia pienten järvien syvyyskäyriä ja -tietoja. Nämä sisältyvät maksuttomaan Syvyyskartta Perus -aineistoon ja näkyvät aina, kun valittuna on Maanmittauslaitoksen maastokarttapohja.

SYKEn tiedot perustuvat mittauksiin joiden tarkoituksena on järvien fysikaalisten ominaisuuksien, kuten järvitilavuuden selvittäminen (linjaväli min 75 m). Näissä kyse ei ole navigointikäyttöön toteutetuista mittauksista.

Plus-tilauksella kattavimmat syvyyskäyrät

Karttaselaimen Plus-tilauksella käytössäsi ovat perusaineiston lisäksi kattavimmat ja tarkimmat Traficomin toimittamat syvyyskäyrät ja -tiedot. Tarkat syvyystiedot ovat erinomainen apuväline kalastukseen ja veneilyyn.

Karttaselaimen syvyystietoja käyttämällä varmistat, että käytössäsi on laadukkain saatavilla oleva digitaalinen syvyysaineisto.

Käytettävissä ovat seuraavat kaksi syvyyskartta-aineistoa jotka voit kytkeä käyttöön sovelluksen karttavalikosta:

Tutustu Plus-tilaukseen >

Plus-tilauksen syvyystietojen kattavuus

Alla olevasta kuvasta näkyy Plus-tilauksen syvyystietojen kattama alue sinisellä värillä. Tutustu aineistojen kattavuuteen tarkemmin ilmaisen kokeilujakson avulla.