Maastokartat Karttaselaimessa

Tutustu ympäristöösi uudella tavalla

Lataa sovellus >

Huipputarkka maastokartta

Mikä tekee maastokartasta erityisen? Maastokartta on suunniteltu kuvaamaan ympäröivä maasto erittäin tarkasti siten, että siitä erottuvat kohteet kuten polut, ojat, suuremmat yksittäiset kivet ja vaikkapa maaston tyyppi, kuten metsä tai suo. Maastokartta sisältää myös korkeuskäyrät, joiden avulla hahmotat maaston pinnanmuodot ja jyrkkyyden.

Maastokartta mahdollistaa tuntemattomassa tai tutussakin maastossa liikkumisen huomattavasti monipuolisemmin ja sen avulla voit löytää täysin uusia kohteita, kuten vaikkapa aiemmin piilossa olleen polun ja laavupaikan, upean näköalapaikan tai vaikkapa mustikkaisen kangasmetsän.

Karttaselain sisältää Maanmittauslaitoksen ajantasaisimman ja tarkimman maastokartta-aineiston koko Suomen alueelta.

Lataa ilmainen sovellus

Maastokartat ovat selattavissa Karttaselaimessa täysin maksutta ja sovellus kannattaa ladata heti käyttöön jotta voit hyödyntää sitä vaikkapa jo seuraavalla metsäretkelläsi. Karttaselain on ladattavissa mobiilisovelluksena sekä web-versiona.

Lataa Karttaselain >

Tutustu karttamerkkeihin

Hyödynnä maastokarttaa tehokkaimmalla tavalla tutustumalla maastokarttamerkkeihin Kun opettelet tunnistamaan vaikkapa maastotyypit, voit löytää kartan avulla tien seuraavalle isolle sieniapajalle, hillasuolle tai mustikkametsään.

Maastokarttamerkit >