Karttaselaimen merikartat

Tarkimmat merikartta-aineistot kännykässäsi

Lataa sovellus >

Karttaselaimen merikartta-aineistot perustuvat Traficomin huippulaadukkaisiin merikarttoihin. Karttojen ulkoasu vastaa tuttua paperikarttojen ulkoasua.

Karttaselaimen merikarttoja käyttämällä varmistat, että käytössäsi on laadukkain saatavilla oleva digitaalinen merikartta-aineisto.

Merikartat ovat ladattavissa Karttaselaimen Android- ja iOS-versioissa. Merikarttojen lataus vaatii voimassa olevan Plus-tilauksen. Voit tutustua karttoihin 30 päivän ilmaisen kokeilujakson aikana.

Karttaselaimen merikartta-aineistot

Karttaselaimen merikartta-aineistoon sisältyvät Traficomin merikarttasarjat sekä rannikkokartat. Kartoista päivitetään Karttaselaimeen aina Traficomin tuottamat uusimmat painokset.

Voit tarkistaa kunkin karttasarjan painoksen ja oikaisuajankohdan Traficomin Merikartat-julkaisusta. Oikaisuajankohdan jälkeen mahdollisesti julkaistut korjaukset löydät Tiedonantoja merenkulkijoille -palvelusta.

Merikarttasarjat

Merikarttasarjat on suunniteltu ensisijaisesti veneilykäyttöön. Sarjoista löytyy veneilytietoja, joita ei ole esitetty rannikkokartoilla, kuten venereitit, veneilysatamat ja muut veneilykohteet.

Rannikkokartat

Rannikkokartat on tarkoitettu saaristo- ja rannikkonavigointiin. Kartat kattavat alueen Suomenlahti – Saaristomeri – Pohjanlahti eli koko Suomen merialueen rannikon.

Karttaselaimen merikartta-aineisto on tarkoitettu navigoinnin apuvälineeksi, eikä se korvaa painettua merikarttaa.

© Traficom lisenssi nro 2746/1024/2013