Karttaselaimen syvyystiedot

Syvyyskartta Perus

Karttaselaimen maastokartta-aineistot sisältävät Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) toimittamia pienten järvien syvyystietoja. Nämä sisältyvät maksuttomaan Syvyyskartta Perus -toimintoon ja näkyvät aina, kun valittuna on Maanmittauslaitoksen maastokarttapohja.

SYKEn tiedot perustuvat mittauksiin joiden tarkoituksena on järvien fysikaalisten ominaisuuksien, kuten järvitilavuuden selvittäminen (linjaväli min 75 m). Näissä kyse ei ole navigointikäyttöön toteutetuista mittauksista.

Syvyyskartta Plus

Karttaselaimen Plus-tilauksella käytössäsi ovat perusaineiston lisäksi kattavimmat ja tarkimmat Liikenneviraston toimittamat syvyystiedot. Tarkat syvyystiedot ovat erinomainen apuväline kalastukseen ja veneilyyn.

Karttaselaimen syvyystietoja käyttämällä varmistat, että käytössäsi on laadukkain saatavilla oleva digitaalinen syvyysaineisto.


Plus-tilauksen syvyystietojen kattavuus

Alla olevasta kuvasta näkyy Plus-tilauksen syvyystietojen kattama alue tummemmalla harmaalla värillä. Voit klikata kuvaa suuremmaksi.

Karttaselaimen Android-versiossa on tällä hetkellä vielä kattavampi aineisto, joka sisältää uusia järviä aiempaan aineistoon verrattuna. Myös muut sovellusversiot tullaan päivittämään uuteen aineistoon.

Syvyystietojen kattavuus

Karttaselaimen syvyysaineisto on tarkoitettu navigoinnin apuvälineeksi, eivätkä syvyystiedot korvaa painettua merikarttaa.

© Liikennevirasto lisenssi nro 2746/1024/2013