Karttaselaimen syvyystiedot

Syvyyskartta Perus

Karttaselaimen maastokartta-aineistot sisältävät Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) toimittamia pienten järvien syvyystietoja. Nämä sisältyvät maksuttomaan Syvyyskartta Perus -toimintoon ja näkyvät aina, kun valittuna on Maanmittauslaitoksen maastokarttapohja.

SYKEn tiedot perustuvat mittauksiin joiden tarkoituksena on järvien fysikaalisten ominaisuuksien, kuten järvitilavuuden selvittäminen (linjaväli min 75 m). Näissä kyse ei ole navigointikäyttöön toteutetuista mittauksista.

Syvyyskartta Plus

Karttaselaimen Plus-tilauksella käytössäsi ovat perusaineiston lisäksi kattavimmat ja tarkimmat Liikenneviraston toimittamat syvyystiedot. Tarkat syvyystiedot ovat erinomainen apuväline kalastukseen ja veneilyyn.

Karttaselaimen syvyystietoja käyttämällä varmistat, että käytössäsi on laadukkain saatavilla oleva digitaalinen syvyysaineisto.

Käytettävissä ovat seuraavat kaksi syvyyskartta-aineistoa:

  • Syvyyskartta II – Tarkat, liikenneviraston toimittamat syvyystiedot meri- ja järvialueilta lisättynä maastokartta-aineistoihin. Syvyyskartta II sisältää aina uusimmat aineistot ja mukana on upeita uusia syvyyskarttoja mm. useilta pienvesiltä.
  • Syvyyskartta I – Tarkat, liikenneviraston toimittamat syvyystiedot meri- ja järvialueilta lisättynä maastokartta-aineistoihin. Syvyyskartta I sisältää kohteita ja syvyyskäyriä, jotka ovat poistuneet Syvyyskartta II:sta piirtotavan muuttuessa. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kalastukseen.

Plus-tilauksen syvyystietojen kattavuus

Alla olevasta kuvasta näkyy Plus-tilauksen syvyystietojen kattama alue sinisellä värillä. Tutustu aineistojen kattavuuteen tarkemmin 30 päivän ilmaisen kokeilujakson avulla.