Verkkokaupan sopimusehdot

Myyjä

Karttaselain-tuotteita myy AccelBit Oy (Y-tunnus 2060048-4). Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen muutoksiin.

Toimitustavat

Karttaselaimen käyttöoikeuksien aktivointikoodit toimitetaan asiakkaalle joko tekstiviestillä tai sähköpostitse, riippuen maksutavasta.

Maksutavat

Käyttöoikeudet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken ja luottokortit.

Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Lisäksi käyttöoikeuksia voi ostaa suoraan Karttaselain-sovelluksesta, jolloin maksu laskutetaan puhelinlaskulla. Käyttöoikeuden voi myös ostaa mistä tahansa puhelimesta tekstiviestillä. Tällöinkin maksu laskutetaan puhelinlaskun yhteydessä.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, AccelBit Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. AccelBit Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle.

Paytrail Oyj toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7)
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181 830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Kaupan peruuttaminen

Asiakkaalla ei ole kaupan peruutusoikeutta. Asiakkaalla on kuitenkin normaali tuotteen palautusoikeus (katso kappale "Tuotteen palautusoikeus").

Tuotteen palautusoikeus

Asiakkaalla on normaali kuluttajansuojalain 6. luvun mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus käyttöoikeuden ostolle. Asiakas ei kuitenkaan saa ottaa käyttöoikeutta käyttöön tai palautusoikeus raukeaa. Lain määräämän tutustumisen tuotteeseen asiakas voi suorittaa Karttaselaimen ilmaisversiolla joka toimii maksullisen tuotteen tavoin rajoitun ajan.

Palautuksesta tulee ilmoittaa AccelBit Oy:lle, joka poistaa käyttöoikeuden ja hoitaa maksun palauttamisen.