Paikanna huipputarkoilla kartoilla

Yhdistä e-villen GPS-paikannin Karttaselain-sovellukseen ja voit seurata paikantimen liikkeitä huipputarkoilla maasto-, kaupunki- ja merikartoilla. Näin hahmotat kohteen sijainnin merkittävästi tarkemmin kuin tavanomaista karttaa käytettäessä.

Olemme julkaisseet Karttaselaimeen tuen e-villen GPS-paikantimille yhteistyössä e-villen ja Elisan kanssa. Karttaselaimessa voit nauhoittaa kätevästi paikantimen kulkemia reittejä tai vaikkapa tarkastella paikantimen akun varaustilaa ja liikenopeutta. Lisäksi käytössäsi ovat monipuoliset lisäaineistot kuten kiinteistörajat, syvyyskartat ja metsästysalueet.

Ensimmäisellä käyttökerralla saat 30 päivän maksuttoman kokeilujakson Karttaselaimen Plus-tilauksen toimintoihin.

Ota käyttöön 5 minuutissa

Paikantimen liittäminen Karttaselaimeen sujuu vaivattomasti selkeillä ohjeillamme. Ohjeet liittämiseen sekä Karttaselaimen tukemat paikannintoiminnot näet valitsemalla paikanninmallisi alta.

TKStar koiran GPS-paikannin

TKStar lemmikin GPS-paikannin on jokaisen koiranomistajan näppärä apuväline, jolla seuraat lemmikkisi liikkeitä etänä ja nauhoitat kuljettuja reittejä Karttaselaimen avulla. Tarkemmat tiedot e-villen verkkokaupassa.

Yhdistä Karttaselaimeen >Tilaa E-Villen kaupasta>

TKStar GPS-paikannin autoon/veneeseen

TKStar GPS-paikantimen avulla pidät arvokkaan omaisuutesi turvassa ja tallessa. Soveltuu erinomaisesti vaikkapa auton, veneen, työkoneen tai moottoripyörän paikantamiseen. Tarkemmat tiedot e-villen verkkokaupassa.

Yhdistä Karttaselaimeen >Tilaa E-Villen kaupasta>