Huomaathan, että Karttaselain lataa karttalehdet puhelimeen Internet-yhteyttä käyttäen (poislukien lehdet, jotka löytyvät välimuistista). Tästä syystä varmista, että sinulla on liittymässäsi sopimus Internetin käytöstä, tai vaihtoehtoisesti lataa Karttalehdet välimuistiin WLAN-verkkoa käyttäen.

Ole hyvä ja valitse ladattava tuote

Karttaselain iOS-laitteille (iPhone, iPad ja iPod Touch)

Karttaselain Androidille

Karttaselain Windows Phone -laitteille
Mm. uusimmat Nokian puhelimet, kuten Lumia 900, Lumia 800 ja Lumia 710.

Karttaselain Windows 8:lle
Windows 8 -käyttöjärjestelmää käyttävät laitteet, kuten tietokoneet ja tabletit.

Karttaselain Symbian Qt -laitteille
HUOM: Qt-version tuki on päättynyt.
Nokian Symbian-kosketusnäyttöpuhelimiin (S60 5th edition, Symbian^3, Symbian Anna sekä Symbian Belle).

Karttaselain Nokia N9 -laitteelle
Nokian MeeGo/Harmattan -älypuhelin.

Karttaselain Paikannin Androidille
Sovellus kohteen seurantaa varten (seurattaessa toista puhelinta)

Karttaselain Paikannin
Sovellus kohteen seurantaa varten (seurattaessa toista puhelinta)

Kuvitus

iOS (iPhone, iPad ja iPod Touch)

iOS-versio tulee aina ladata Applen sovelluskaupasta (App Store). Löydät Karttaselaimen hakemalla puhelimessa hakusanaa "karttaselain" App Storessa, tai klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Android

Android-versio on ladattavissa Google Play -sovelluskaupassa (ent. Android Market). Löydät Karttaselaimen hakemalla Google Playssa hakusanaa "karttaselain", tai klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Windows Phone

Windows Phone -versio on ladattavissa Windows Marketplace -sovelluskaupassa. Löydät Karttaselaimen hakemalla Marketplacessa hakusanaa "karttaselain".

Jos selaat tätä sivua tietokoneella, Windows Phone -version latausohjeet löydät täältä.

Mikäli selaat tätä sivua Windows Phone -laitteellasi, lataussivu avautuu Marketplace-sovelluksessa seuraavaa kuvaa klikkaamalla (riippuen selaimen asetuksista, tämä linkki ei välttämättä toimi tietokoneen selaimessa):

Windows 8

Windows 8 -versio toimii Windows 8 -käyttöjärjestelmää käyttävissä laitteissa.

Windows 8 -versio on ladattavissa Windows 8 -käyttöjärjestelmän Windows-kaupasta. Löydät Karttaselaimen hakemalla Windows-kaupassa hakusanaa "karttaselain".

Windows 8 -version tuotekuvauksen Windows-kaupassa löydät täältä.

Symbian Qt

HUOM: Qt-version tuki on päättynyt, kuten ilmoitimme aiemmin blogissamme.

Symbian Qt -versio toimii Nokian Symbian-kosketusnäyttöpuhelimissa (S60 5th edition, Symbian^3, Symbian Anna sekä Symbian Belle). Parhaiten varmistat toimivuuden puhelimessasi lataamalla ohjelmiston tältä sivulta ja kokeilemalla ilmaista versiota.

Lähetä latauslinkki kännykkääsi kirjoittamalla alle puhelinnumerosi (esim. 0401234567) ja painamalla lähetysnappia.

Voit myös ladata paketin tietokoneellesi klikkaamalla tästä ja asentaa sen laitteen ohjelmiston avulla.

Nokia N9

Nokia N9 -versio toimii Nokian MeeGo/Harmattan N9-älypuhelimessa.

Lähetä latauslinkki kännykkääsi kirjoittamalla alle puhelinnumerosi (esim. 0401234567) ja painamalla lähetysnappia.

Voit myös ladata paketin tietokoneellesi klikkaamalla tästä ja asentaa sen laitteen ohjelmiston avulla.

Karttaselain Paikannin Androidille

Karttaselain Paikannin on sovellus, jota voi käyttää lähettämään paikkatietoa eri puhelimessa ajettavaan Karttaselain-sovellukseen. Karttaselain Paikannin ei itsessään sisällä karttanäyttöä tai muitakaan paikannäyttöominaisuuksia vaan se pelkästään kerää paikkatietoa ja toimittaa tiedon eteenpäin Karttaselaimeen. Voit siis asentaa Karttaselain Paikannin -sovelluksen Android-laitteeseen, jossa on Internet-yhteys ja GPS-tuki ja seurata tämän puhelimen liikkeitä maastossa oman puhelimesi ja Karttaselaimen avulla.

Paikantimen Android -versio on ladattavissa Google Play -sovelluskaupassa. Löydät sovelluksen hakemalla Google Playssa hakusanaa "karttaselain paikannin", tai klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Karttaselain Paikannin

Karttaselain Paikannin korvaa aikaisemman Karttaselain Tracker -sovelluksen. Sovellus ei kuitenkaan asennu Karttaeselain Trackerin päälle, vaan voit halutessasi poistaa sen laitteesta itse.

Symbian Anna -käyttöjärjestelmässä on havaittu joillakin laite- ja ohjelmistoversioilla virhe, joka estää Java-sovellusten (mm. Paikantimen) asentamisen. Lue lisää tietoa ja korjausohjeet täältä.

Karttaselain Paikannin on sovellus, jota voi käyttää hyvinkin vaatimattomissa laitteissa lähettämään paikkatietoa eri puhelimessa ajettavaan Karttaselain-sovellukseen. Karttaselain Paikannin ei itsessään sisällä karttanäyttöä tai muitakaan paikannäyttöominaisuuksia vaan se pelkästään kerää paikkatietoa ja toimittaa tiedon eteenpäin haluttuun Karttaselain­-asennukseen.

Voit siis asentaa Karttaselain Paikannin­ -sovelluksen puhelimeen jossa on sisäinen GPS ja seurata tämän puhelimen liikkeitä maastossa oman puhelimesi ja Karttaselaimen avulla.

Karttaselain Paikannin edellyttää, että puhelin tukee Java ME -sovelluksia (tunnetaan myös nimellä J2ME) ja että siinä on sisäinen GPS. Tällaisia laitteita ovat mm. useimmat Nokian, Samsungin ja muiden valmistajien älypuhelimet, joissa käyttöjärjestelmänä on joku muu kuin iOS, Android tai Windows Phone.

Karttaselain Paikannin toimii hyvin esimerkiksi akunkestoltaan mainiossa, säänkestävässä Samsung Xcover 271 -laitteessa.

Lähetä latauslinkki kännykkääsi kirjoittamalla alle puhelinnumerosi (esim. 0401234567) ja painamalla lähetysnappia.

Voit myös ladata paketin laitteesi Internet-selaimella kirjoittamalla osoiteriville http://www.karttaselain.fi/download/karttaselain-tracker.